Gelieve alle velden in te vullen

Close
 • Projectbeheer

  Uw onafhankelijke projectbeheerder

  Hebt u een informaticaproject in de steigers staan? Misschien verliest u het noorden bij alle IT-jargon en computerterminologie. Schakel Computer-Team in als uw volledig onafhankelijke projectmanager. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw project. En doen we uw investering opbrengen.

 • Training

  Computeropleidingen aangepast aan uw bedrijf

  Uw medewerkers hebben elk softwareprogramma dat ze nodig hebben. Maar weten ze hoe ze al die programma's moeten gebruiken? Computer-Team biedt een brede waaier van opleidingen aan. Van een algemene kennismaking met uw computer tot gespecialiseerde softwareopleidingen. Elke training stemmen we af op uw bedrijf. Praktijkvoorbeelden uit uw onderneming zijn geknipt voor onze les.

 • Webapplicaties

  Investeer in de toekomst: werk online

  Heel wat ondernemingen gebruiken Excel-sheets en Access-databanken om processen te automatiseren. Maar weinig spreadsheets en databanken zijn op elkaar afgestemd. De oplossing: stroomlijn al uw gegevens netjes. Vorm ze om tot een webtoepassing. U werkt volledig online en hebt altijd toegang tot de meest recente informatie.

 • Specialisaties

  Uw informaticaspecialist

  Voor bepaalde IT-projecten hebt u een specialist nodig. Computer-Team heeft een brede ervaring en is daardoor heel polyvalent. Maar Computer-Team is ook een team van experts – allemaal met hun eigen specifieke informatiekennis. Hoe gespecialiseerd uw project dus ook is, wij helpen u om het te realiseren.

 • Advies

  Onafhankelijk advies

  Zoekt u de beste oplossing voor een IT-probleem? Computer-Team kent de informaticawereld en heeft heel wat professionele ervaring. Schakel ons in voor onafhankelijk advies. Op basis daarvan maakt u de keuzes die voor u het beste zijn.

 • Websites

  Uw website

  Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Een dynamisch uithangbord. Maar wat is de beste inhoud voor uw website? Hoe scoort u hoog in Google? Computer-Team ontwerpt uw website. En leidt uw personeel op om die te onderhouden.

 • Computeronderhoud

  Voor al uw computeronderhoud

  Pc's, laptops, printers: ze laten het allemaal wel eens afweten. Computer-Team lost al uw IT-problemen op. Met eender welke hardware. En geeft tips om computerproblemen te vermijden. Windows, Mac of Linux: u kunt bij ons terecht.