Gelieve alle velden in te vullen

Close

Geert Heremans

Ik werk niet alleen voor Computer-Team. In een scholengemeenschap leer ik jongeren alles over informatica en ben ik ICT-coördinator. Jonge talenten leid ik op tot enthousiaste IT'ers. Mijn collega's spoor ik aan om op een leuke en uitdagende manier IT-toepassingen te gebruiken.

Ook websites bouwen is een van mijn grote passies. Dat doe ik ondertussen al meer dan tien jaar voor kmo's

De opbouw van uw eigen site begeleid ik persoonlijk. Ik denk met u mee. Beschouw uw website als een concept. Wat moeten uw klanten en prospects doen? Wie is uw doelgroep? Op basis van een eerste briefing bezorg ik u enkele voorstellen.

U bepaalt de richting die u wilt uitgaan. Regelmatig maakt u nieuwe keuzes. Zo houdt u de opbouw van uw website op het juiste spoor en binnen de grenzen van uw budget. En krijgt u het resultaat dat u voor ogen had.

  • Heremans IT-Consultancy
  • Borghthoevestraat 332960 Brecht
  • BE 0882.601.515

Patrick Deckers

Met diploma’s informatica en elektronica op zak werkte ik als softwareontwikkelaar voor uitgeverijen, banken en bouwbedrijven. Twintig jaar geleden nam ik een computernetwerkbedrijf over en specialiseerde ik mij in netwerkbeheer.

Ik ontwikkel, controleer en onderhoud uw computernetwerken. Daarbij hou ik rekening met wat uw bedrijf nodig heeft. De grootte van uw bedrijf, uw sector, de diensten die u aanbiedt, de technologieën die u gebruikt: ze maken uw onderneming uniek - ook op IT-gebied. Of het nu om beveiliging, opslag, back-ups of communicatie gaat: uw computergegevens hebben aangepaste oplossingen nodig. En die krijgt u van mij.

Daarom geef ik u samen met mijn collega’s van Computer-Team informatie over alle nieuwe technologieën die uw onderneming efficiënter maken. Zo blijft uw onderneming bij in de snel evoluerende informaticawereld.

  • Kwalam bvba
  • Koning Albertlei 212650 Edegem
  • BE 0438.094.362